2012-10-12

Blogo gimtadienis ir saldainis/ B-day giveaway.

Jau metai laiko, kaip susipažinau ir draugauju su skrebinimu. Priežastis tą padaryti buvo panaši į daugelio iš jūsų - į pasaulį turėjo atkeliauti mūsų vaikutis. :) Tad ruduo, anksti sutemstančios dienos privertė ieškoti "šviesos".

Labai noriu padėkoti visoms skrebintojoms, ypač Irmai, kurios ir kuri visaip skatino, mokė, patardavo, palaikydavo ir pasidžiaugdavo kartu kiekvienu naujai iškeptu skrebuku (nes darbeliais su namudinėm priemonėm nors ir atrodė šilti, bet buvo tikri pirmokėlės skrebukai :).

Glidė priėmė į svečius ir suteikė pirmąją skrebo pamoką ir pirmąsias priemones, Sniegelis dalinosi savo Bug'u, o Puškis - visu kitu :). Justė iki šiol išliko rūpestinga ir "patarėjiška"  mano aprūpintoja skrebo priemonėmis.

Skrebo dėka radau naujų bendraminčių ir draugų, o kuo toliau, tuo smagiau, nes jų ratas plečiasi ir auga ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Nors ir visiškai "žalia" skrebinime, nuo pat pradžių dalyvaudavau užsienio blogų konkursuose. Kaip smagu būdavo iš pradžių "atsitiktinai" ( random) laimėti. Tai suteikdavo papildomos motyvacijos toliau skrebinti. Dabar mano skrebukai karts nuo karto patraukia patyrusių skrebintojų akį ir "sąmoningai" yra išrenkami į top trejetuką, penketuką ar (rečiau) į pirmą vietą.

Jeigu šį įrašą skaito besidominčios  skrebinimu ir svarsto - pradėti ar ne - ar jau pradėjusios skrebinti, noriu jus paraginti - paskatinti ir toliau skrebinti, nes galbūt jūsų stilius ir "lygis" (atsiprašau už tiesmukiškumą) jums atrodo per menki, bet žinokit, kad tai yra unikalūs jūsų pačių darbai. Jeigu norėsit, tikrai pramoksit, išmoksit ir sukursit nuostabių prisiminimų sau ir aplinkiniams. :)

O koks gi blogo gimtadienis be dovanų?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Šia proga paruošiau jums dovaną - staigmeną, kurią laimėti gali bet kuri(s) iš jūsų.  Išduosiu tik tiek, kad dovana susidės iš (beveik) naujausių priemonių skrebo pasaulyje ir dėl kurių aš esu lengvai pamišusi. Saldainio dalybos vyks pasauliniu mąstu, 2012/10/12- 2012/11/12.  Dalyvauti verta ir būtina! 

Ką reikia padaryti, kad laimėti?
  1. Patalpinti nuotraukėlę apie dovaną savo blogo šoninėj panelėj su nuoroda į šį blogo įrašą.
  2. Tapti puslapio feisbuko gerbėju ir blogo "sekėju".
  3. Palikti komentarą po šiuo įrašu, kad viską atlikot :).
  4. Laukti išankstinės kalėdinės dovanos! 


Hi! 

It's been  a year since I started scrapbooking! It was full of many new friends, good emotions, discoveries,  lessons, small failures, challenges and winnings. Today, on this special occassion I' m giving away a candy - surprise, my special present for you, which will consist of  the most popular and recent scrap goods (the ones I'm kind of crazy about :).

It's open internationally and everyone can join it if:
  1. You become Scrapportfolio - Jurgita facebook page fan and a blog follower.
  2. Share the giveaway photo on your blog side with a link to this blog post.
  3. Leave a comment telling you've done all the things.
  4. Wait for a Christmas present :)

It will last until 2012/10/12- 2012/11/12. You are more than welcome! :)



10 comments:

  1. Sveikinimai pirmojo gimtadienio proga! Linku dar ilgai gyvuoti ir džiuginti savo skrebukais!

    http://grikiopedele.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ACIU, ALINA! :)SMAGU, KAD PRISIJUNGEI PRIE SALDAINIUKO AKCIJOS :))

      Delete
  2. Sveikinimai, sveikinimai. Ale ir greit tas laikas eina, jau metai kai skrebini!! O palinket noreciau toliau kurti, buti aktyviai, tobuleti, atrasti kazka naujo ir prigaminti kruva darbeliu, kuriais ateiti grozesiesi kaip niekuo kitu!!!

    Beja saldainiuko noreciau, salygas atrodo ivygdziau :)

    ReplyDelete
  3. Kokia graži šventė - sveikinimai dideliausi pirmojo gimtadieniuko proga :*
    Labai norėčiau gimtadienio saldainiuko -atrodo viską padariau kaip reikia.
    Na betkokiu atveju saldžiausio gimtadienio saldainiuko linkiu tau pačiai ;)

    ReplyDelete
  4. Jau metukai, šaunu, sveikinimai ;)
    viskas atlikta mano pagrindiniam bloge: http://ladybirdi.wordpress.com/, tik jau paveikslelis pas mane gavosi baisiai didelis :DDD o sumazint nemoku :DDD

    ReplyDelete
  5. Sveikinu, Jurgita, su metukais :) Panašiu metu pradėjome skrebinti :) Malonu žiūrėti tavo darbus ir mokytis iš jų ir kartu su tavimi ;)

    Noriu ir aš saldainiuko, tad dalyvauju saldainio dalybose :)

    ReplyDelete
  6. Atsiprasau uz nezinojma, tiesog noreciau sudalyvauti, tik niekaip nerandu kaip patalpinti ta nuotraukele pas save.

    ReplyDelete
  7. Sveikinu su blogo gimtadieniu!!!
    http://siniata.blogspot.com/

    ReplyDelete