2012-11-18

Madistė ar knygų mylėtoja/Fashionista or a bookworm


Labas rytas,

Šiandien rodausi su meniniu dienoraščiu - koliažu, kurį sukūriau Play Date Cafe paletės konkursui. Šis darbelis pirmasis mano kuriamai "įkvepiančių/ pamokančių istorijų" knygai, kurią kaip lavinamąją ir mokomąją priemonę naudosiu ateityje su savo augančia dukryte. Jis vadinasi "Madistė ar knygų graužikė mylėtoja". Manau, mums bus naudinga panagrinėti šį amžiną kaip pasaulis klausimą: "Kas geriau - graži ar protinga?" Juk graži mergaitė gali būti ir protinga. Apie knygų ir istorijų svarbą. Apie pamokas, kurias galime iš tų istorijų išmokti. Panagrinėti piešinukus ir simbolius, sukurtus koliažo stiliumi. Pakalbėti apie gyvenimą :)

Knyga bus iš skirtingų temų, istorijų ir apipavidalinimo.

Morning!

This art journalling - collage is the first page of my book - to -be. The book of inspiring and educating stories. The book that I'm making for my baby daughter. When she grows up a little bit, we are going to read it together, to disccuss things, to learn from stories.






Gražaus ir kūrybiško sekmadienio!

P.S. Šiandien mes skrebinsim! :)

6 comments:

  1. Turbūt vienas geriausių tavo darbų !!!! tiek išpildymo, tiek idėjos atžvilgiu. Labai išradingas, ilgai ilgai tyrinėjau, bet taip ir neperkandau kai kurių detalių, kaip jos padarytos :). Tikiu, kad nuskinsi laurus šiame konkurse :).

    ReplyDelete
  2. Tikrai kad verciantis sustoti ir atidziau patyrineti darbas. Viskas labai idomu, reiks gyvai panagrinet :) Beja labai idomi ideja knygos. Zodziu saunuole, sekmes konkurse!

    ReplyDelete
  3. Su didžiuliu malonumu apžiūrėjau visas detales. Sužavėta ... Mėgstu ir pati užsirašinėti tokius išminties perlus, deja ne taip išradingai kaip tu ... Beja, mano vyras sako, kad mūsų dukrai pakaks tik grožio ...:)Tikiuosi joje bus ir grožis ir protas subalansuotas ...

    ReplyDelete
  4. Labai idomiai atrodo. Kaip smagu, kad su tokia mintim tu dukrytei albuma gamini :) Sekmes konkurse!

    ReplyDelete
  5. So beautiful! I love that you made this art journal for your daughter--what a great idea. The different girl images are so fabulous, and I love the word on her leg. Thanks for playing along with us at The Play Date Cafe!

    ReplyDelete
  6. Wow, I love this art journal page! So fun and funky! Thanks for playing along at The Play Date Cafe!

    ReplyDelete