2012-08-13

Skrebukas "Mainų ratui" Nr.9

Labas vakarėlis, skrebintojos :)

Šiandien Olga mus visas netiesiogiai sugėdino. Konkursas į pabaigą, o dalyvių dar nei vienos. Nežinau, ko aš anksčiau laukiau, bet po tokio paraginimo puoliau skrebinti. Užsupavau mažąją balkone, vežime,susiėmiau  ir skrebinau .


Konkurso tema "Kontrastai ir antonimai", daugiau info yra čia. Mano skrebukas gavosi štai toks:


Kontrastų jame daug: didelis miestas NEW YORK'as, aukšti ir DIDELI pastatai, bet MAŽI žmonės; visur PILKAS betonas, bet yra ir smagių, SAULĖTŲ, nuotaikingų vietų;  viskas tarsi VIENODA, bet tuo pačiu STILINGA ir  KONTRASTINGA.

Visa tai stengiausi perteikti pasirinktomis priemonėmis: nuotrauka, spalvomis, formomis, netgi (ne)tvarkingu lapelių priklijavimu, HORIZANTALIOMIS  ir VERTIKALIOMIS linijomis.




O kas atspės, kur nuotraukoje esame mes? ;)

Oi, vos nepamiršau. Washi juostelės mano mėgstamiausias skrebo dalykas šiuo metu, tad labai noriu sudalyvauti Simon Says... konkurse.

-----

I nearly forgot my primary intention... Dear Simon Says challenge blog, I want to join in your challenge with my favourite technique - washi tapes. They are my No. 1 fav. at the moment.  This LO is about NY, the city of great contrasts. Can you see where me and my hubbie are in the photo? ;)


9 comments:

  1. Oho, kaip tu čia fainai! Labai gerai atrodo tas horizontalus ir vertikalus skrebuko "išplanavimas" - jis pakartoja paties New York`o pastatų geometriją :) Kai pamačiau šį darbelį, pirma asociacija nuskambėjusi mano galvoje buvo citata iš filmo "Briliantinė ranka". Ten Nonos Mordiukovos herojė aiškina Semionui Semionyčiui, kad jis turės daryti pranešimą tema "New York - gorod kontrastov" :D Nežinau, ar darydama šį skrebuką irgi turėjai tą mintį galvoje, tačiau bet kokiu atveju pataikei į dešimtuką :) Labai stilingas darbelis, jokių abejonių!!!
    O atsakymas į tavo klausimą, kur šioje nuotraukoje esate jūs, taigi man atrodo pačioje didžiausioje iš afišinių nuotraukų ant pastato :D Jei aš teisi, tai kaip ten patekote?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assol, NY - kontrastu miestas; bet tuo paciu pvz Manhetenas turi taisyklinga gatviu isdestyma - tad jame nesunku orientuotis; Taip,mes afisoje :) O kaip ten patekome - atskleisiu veliau :D O gal kas atspes?

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Assol, dar norejau padekoti uz silta komentara :)

    ReplyDelete
  4. Gorgeous layout! Love all the washi tape you've used! Thank you so much for joining us as Simon Says Stamp and Show. Hugs, Sandra

    ReplyDelete
  5. Gorgeous work!!! This really caught my eye... in fact, just pinned it :) The Simon Says Stamp & Show design team thanks you for participating in this week's challenge! - Ashli

    ReplyDelete
  6. Sveikute Jurgita,
    Jau seniau si skrebuka uzmaciau, bet atidejau komentara iki tol kol baigsis balsavimas kad savo nuomone neitakociau kitu balsuojanciu.
    Labai daug elementu man cia patinka, ir kadangi pati buvau didziajam New York'e manau puikiai perteikiai N.Y. kontrastus; tas numeriu rastuotas popierius cia kaip grafiti ar 'New York Times' laikrastis, pilkas pagrindas atkartoja betono pilkuma, geltona popierine juostele tai lyg saules spinduliai prasvieciantys ta pilkuma...matosi kad daug ka apgalvojai meistraudama si skrebuka.

    Bet...mano balso sis skrebukas negavo del vienos priezasties (nors LABAI norejau uz ji balsuoti). Tikiuosi nesmerksi manes jei atvirai pasisakysiu (nors matau kad konstruktyvios kritikos neprasai).
    Cia mano kuklia nuomone, nesureiksmink, OK ;)

    Taigi...kalbant apie tavo minetas vertikalias ir horizontalias linijas; Ju tavo skrebuke yra abieju, bet....kurios iskarto - t.y LABIAUSIAI - pasireiskia is pirmo zvilgsnio??
    Manau kad beabejo geltonos washi tape juosteles, kadangi jos ryskiausios.
    Kodel ju neklijavai VERTIKALIAI?? Juk New Yorkas visiem asocijuojasi su dangoraiziais, pagrinde vertikalumu, aukstybemis....tos geltonos juosteles jei vertikaliai butu klijuotos atkartotu dangoraizius fone. Dabar kadangli klijavai horizontaliai vaizdas stoiskas, ramus....lyg pasivaiksciojimas po provincijos kvieciu laukus. Juostos/linijos juk trajektorijos ir aki veda i tam tikra parinkta krypti. Beziurint i si skrebuka man norisi ji pasukti 90 laipsniu kadangi nesutampa si asociacija su New Yorko vertikalia 'skyline'.
    Tai va, pasidalinau savo mintimis....tikiuosi nesureiksminsi ;) Manau yra naudinga pamatyti savo darbus ir kitu akimis.
    Jei netinka mano pamastymai, isbrauk tiesiog !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irma, labai viskas tinka :) Ačiū labai! Juostelių jau nebeperklijuosiu :DDD tad teks žiūrėti į horizontalias :)
      Realiai nesugebu aš dar tiek visko apgalvoti,kad suskrebinti idealiai, o iš šono visada kitaip/ geriau matosi...
      Kaip kad sakau vienai skrebinti pradedančiai draugei - tiesiog jausk malonumą tai darydama, nes jei patarsiu - tai bus mano nuomonė, mano stilius, o tu turi atrasti/ mokytis pati. :)

      Delete
  7. Cool! Love all that washi!

    ReplyDelete