2015-10-01

Autumn CAS marathon - 4./ Rudeninis maratonas - 4.

Sveiki,

Tikrai vienu momentu jau norėjau pasiduoti ir nebedaryti atviručių 4 ir 5 etapui. Ne, nenusibodo, bet mintis, kad džiaugtis reikia, jog dalyvauji, nesvarbu, kad nelaimi, manęs visai netenkina :D. Iš pirmų 3 atvirukų antrasis pateko į topą, o atvirukas su plunksnomis juodam fone, nors tikrai buvo išskirtinis, tiesiog "sudalyvavo" ir tiek. Padūsavau ir nusprendžiau reikalo pusiaukelėj nemesti, tad štai 4-as atvirukas. Nors dar spalis, bet jau kalėdinis. Kodėl gi ne?!!! Vienas iš maratono nugalėtojų bus pakviestas prisijungti prie Sovushka Slavia design komandos - va į šitą vietą aš ir bandau pakliūti. Tik kartais tie "atrankos kriterijai" neaiškūs ir migloti būna... Na, reikia man tos garbės, reikia :D O jums ne?!! Ačiū, kad išklausėt ir iki pasimatymo 5 etape.


Pirma dalis čia. Literatūra.
Antra dalis. Matematika.
Trečia dalis.  Zoologija ir Botanika.



Hello,

This is my 4 card for CAS Marathon in Sovushka Slavia and the task is "handwriting and stamping" and I'm happy not to be the last one, because tomorrow is the last day.


Part I is here. Literature lesson.
Part II is here. Maths lesson.
Part III is here. Zoology and Botany.

I'm also taking part in CASology challenge "Science" because it's a Christmas card with the motive of Frozen: a frozen window/ frozen snowflakes on the window in the darkness.









10 comments:

  1. Jurgita, wonderful elegant card, really reminds ice pattern on a window. Glad to see you participating in all challenges of Fall CAS Marathon! Thank you very much for sharing your card with us at Sovushka Slavia. -Ksenija, DT

    ReplyDelete
  2. Ksenija, thank you for your support,it' s important to me :)

    ReplyDelete
  3. So beautiful!
    Thanks for joining Casology!

    ReplyDelete
  4. Hey Jurgita!! I love that intricate die you use.Thank you so much for playing us this week at CASology.

    ReplyDelete