2013-04-25

Daug daug naujienų/ Lots of news

In my Lithuanian story below  I was sharing my views and news about how lucky my last week was - gifts from the universe and other people I might say :)) A free yoga course, an invitation from ScrapMemory to become their regular DT member and so on. Below is a card with Sodalicious stamp "Feather" I made for my first task.

Sėkmė ateina visai iš kitos pusės nei tikėjaisi. Praeita savaitė buvo pilna Visatos dovanų - tiesiog tokie nuotaiką pakeliantys sutapimai...

Kelias dienas ieškojau aplinkinėse parduotuvėse kreidelių piešimui lauke. Neradau. Mano nuostabai, kreidelių mums atnešė Tishka ir Tishkutė, atėjusios į svečius. Tishka, mano vaikas jomis piešia! :))) 

Feisbuke dalyvavau jogos kurso loterijoje "Like&Share", juk labai reikia! Nelaimėjau, bet kursą lankau :))) Nes kita skrebintoja, Vyšniukė, pamačiusi, kad man "reikia", sudalyvavo, laimėjo ir kursą padovanojo man! Nesvarbu, kad ji gyvena už 100km ir jai to kurso nereikėjo. Ačiū tau, Vyšniuke!!! Paniurzgu mintyse prieš kai kurias asanas, bet džiaugiuosi, kad pagaliau tuo užsiimu. O lankstumo, kad žinotumėt, kaip man trūksta :)))

Na, ir paskutinis įdomus dalykas - ScrapMemory skrebinimo blogas pakvietė mane tapti nuolatine jų komandos nare. Viena yra kai siunti savo kandidatūrą, lauki, tikiesi, nieko neįvyksta, dar kartą siunti kitur ir vėl nieko. O vieną dieną gražią dieną tu atsidūri ne ten, kur tikėjaisi būti, o ten kur net nesitikėjai, t.y. dar geresnėje vietoje nei tikėjaisi. :))) Ačiū ScrapMemory ir Visatai.


Mano debiutinis darbelis - ryškių spalvų atvirukas.



Konkursinė užduotis yra čia - tinka  bet koks skrebo darbelis. Privalomos "sąlygos"- nurodyti žodžiai arba elementai ir ryškios spalvos.

Beje, nors tai rusaičių blogas, o aš žinau, kad kai kas iš jūsų su rusų kalba nelabai draugaujate (tokiu atveju yra google vertėjas arba chrome naršyklės funkcija išversti puslapius iš nežinomų kalbų) - siūlau karts nuo karto ten pasižvalgyti, nes užduotys dažnai būna įdomios ir originalios (žinau, nes pati dalyvavau jų konkursuose pastaruosius keletą mėnesių) ir galima laimėti prizų :))).

Kolkas tiek! Geros dienelės :)

P.S. Assol, ačiū tau labai labai, pati žinai už ką!


8 comments:

  1. nuoširdžiausi sveikinimai :)
    tik reikia tikėti ir svajonės pildosi :)

    ReplyDelete
  2. Labai labai labai dėl tavęs džiaugiuosi. Tu 100 procentų verta būti DK. Aš vis laukiu, kol Paperdvizhnikai tave pakvies, ten laisva vietelė vis šviečia... Man tik tavęs tai komandai ir betrūksta, nes taip "į temą" ten būtumei :) Žodžiu dar kartą sveikinu ir prižadu dalyvauti jeigu ne visuose, tai bent jau kai kuriuose ScrapMemory konkursuose :)))
    P. S. nėra už ką, jei ko reikia, juk žinai, į ką kreiptis ;)

    ReplyDelete
  3. Sveikinu su visom gerom naujienom!!!Pasirodo reikia tik labia labia noreti, ir svajones pildosi:)

    ReplyDelete
  4. Sveikinimai sveikinimai!!! Tiek graziu naujienu! Super, saunuole, kad tokia aktyvi!

    ReplyDelete
  5. Nuosirdziausi sveikinimai!!!
    Geri dalykai visada ivyksta kai to maziausiai tikiesi:) bet labai labai ko nors nori ;)

    ReplyDelete
  6. Aciu uz nuosirdzius palinkejimus ir kad dziaugiates su manim ir uz mane :))) Gera zinoti, kad turiu tokia palaikymo komanda!!!! Jus nuostabios!

    ReplyDelete
  7. Ir aš sveikinu, kad ir truputį pavėluotai :) Smagu, kai gyvenime atsiranda naujų iššūkių :)

    ReplyDelete
  8. Aš tai sveikinu visu geru mėnesiu vėluodama. Bet geriau vėliau negu niekada. Linkėjimai. :)

    ReplyDelete