2013-02-16

Skrebukų mainai/ Scrap LO swap

Hi!
I have made this LO for my friend about her son as a LO swap. I have used a sketch by OUAS, so I'm joining February challenge
Here you can see what LO my friend made for me about my little one. :
***
Labas!
Prieš savaitę pasiūliau Puškiui pagaminti skrebukus viena kitai ir ji iš karto sutiko. Dar tik vakar apsikeitėm nuotraukom, o šiandien skrebukai jau gatavi. Skrapomanės!!!! Ir... tai pirmas kartas ir mums, kai matom ką viena kitai suskrebinom :).

Mano skrebukas Puškiui apie laisvą, nesuvaržytą vaikišką sielą; galvoje net sukosi pavadinimai: "Diriguoju gyvenimui" ar "Gyvenimo dirigentas"...





Puški, kas gavosi, tas gavosi - pakeisti kažką jau vėlu, o gal ir nereikia :))) Nors tiesą sakant, teko kai ką atplėšti ir perklijuoti.

Bandžiau - dirbti pagal OUAS konkurso schemą, padaryti gražiai, kad patiktų Puškiui, išrasti kažką naujo ir ko dar nedariau,  tad to pasekoje buvo pakankamai sunku atsipalaiduoti skrebinant.



Taip pat norėjau įdėti kažko "mergaitiško", nes dažniausiai juk mano skrebukai apie mergaites. O kaip  atrodo skrebukas, kurį Puškis skrebino man, galima pažiūrėti čia.


Ačiū, kad užsukote.
Gražios dienos, kūrybingos mūzos ir valandėlės skrebinimui !!!

13 comments:

  1. wow super!!! as suzaveta!!! ziauriai patiko kad iskarpei foto, pati nebuciau to sugalvojus!! ir apskritai visos detales tie ratai puikiai atrodo ir dera!! Zodziu labai labai patinka, laukiu nesulaukiu pamatyt gyvai :)
    beja pavadinimo geresnio ir nebuciau sugalvojus :) tikra tiesa apie noju :)))
    aciu :)

    ReplyDelete
  2. Pataikyta Puskiui i sirdi ;) liuksiskai!

    ReplyDelete
  3. labai smagus darbelis gavosi ;)

    ReplyDelete
  4. Smagu zaidimeli sugalvojot! Saunuoles!

    ReplyDelete
  5. Labai labai gražu <3 Ir taip "puškiška" :)

    ReplyDelete
  6. Labai fainas. Ir man kuo toliau, tuo labiau patinka tavo naudojami fonai. Kai pagalvoju, pas mane net tokių lapų nėra. O dabar pažiūrėjusi užsimaniau. :)

    ReplyDelete
  7. aciu mergaites uz gera zodi, uz palaikyma :)

    ReplyDelete
  8. This is such a wonderful page Jurga! love the little stars and splatter, like comets travelling on the sky with a tail of love in tow! Thank you so much for sharing your layout with us at OUAS and for joining in month after month!

    ReplyDelete
  9. So cuuuutie!!!! I love every single detail! Thank you so much for playing along with us at OUAS!

    ReplyDelete