2011-11-13

Spalvotas žaidimas/ The game of colours


English description is below.

Sklando internete spalvų virusiukas, kuriuo mielu noru užsikrėčiau pamačiusi šį žaidimą. 

Žaidimo idėja - paprašyti, kad tau paskirtų spalvą, rasti pagal gautą spalvą 9 daiktus, juos nufotografuoti, padaryti koliažą ir aprašyti procesą. 

Laukdama kol Knopkiniukai paskirs man spalvą, vis mintijau, kad tik gaučiau kokią dažniau pasitaikančią. Geltona pasirodė labai tinkama, o svarbiausia, kad šią spalvą aš tikrai mėgstu. Mano nusivylimui pirmąjį rytą atkapsčiau tik keletą tikrai geltonų daiktų: puodelį, paukštelio lizdą, medaus stiklainiuką. Sekančios dienos buvo apniukusios, tad rankos nekylo kuistis, o tuo labiau fotografuoti. Šiandien pasakiau
 sau - reikia tai įgyvendinti šiandien! Tad geltonąją kolekciją papildžiau likusiomis nuotraukomis: mėgstamo vasarinio sijono, šilkine skara, kurią dažniau naudoju kaip staltiesę, arbata, vaisiais, kempinėle ir stiklinėmis žvakidėmis, kurios dienos šviesos nematė jau amžinybę. Štai taip ir sulipdžiau smagų geltonąjį paveiksliuką.

Kaip jums mano koliažas? ;) Gal užsikrėsit virusiuku?

**********
This is a game of colours, the idea of which is the following:

You ask for a colour, get it, find 9 objects of the necessary colour at home, take photos, make a collage, describe the process of looking and making and finally, share it with us. Would you like to try? Ask for a colour in the comments :)


4 comments:

  1. LAbai smagus, labai sviesus,labai geltonas ir tiesiog atgaiva... Labai patiko:) juokingai nuskambejo staltiese- salikelis.. pas mane ir karta taip buvo :)))))
    Liuks ... tikiuos patiko ir tau si paieska :)

    ReplyDelete
  2. Gerai, kad šalikėlis- staltiesė, o ne atvirkščiai :)labai nuotaikingas koliažas :)
    ir aš norėčiau kartu žaist Jūsų smėlio dėžėje :)kaip tai padaryti?

    ReplyDelete
  3. Laru, spalvos galima prasyti Knopikiniuku, nes ji kaip ir organizatore sio zaidimo. Nuoroda yra virsuje, kur prasyti :)

    Jei kartais ji jau butu isdalinusi spalvas ir nebezinotu ka duoti ar pan., zaidimo antra rounda galima daryti cia .

    ReplyDelete