2012-10-17

2012-10-12

Blogo gimtadienis ir saldainis/ B-day giveaway.

Jau metai laiko, kaip susipažinau ir draugauju su skrebinimu. Priežastis tą padaryti buvo panaši į daugelio iš jūsų - į pasaulį turėjo atkeliauti mūsų vaikutis. :) Tad ruduo, anksti sutemstančios dienos privertė ieškoti "šviesos".

Labai noriu padėkoti visoms skrebintojoms, ypač Irmai, kurios ir kuri visaip skatino, mokė, patardavo, palaikydavo ir pasidžiaugdavo kartu kiekvienu naujai iškeptu skrebuku (nes darbeliais su namudinėm priemonėm nors ir atrodė šilti, bet buvo tikri pirmokėlės skrebukai :).

Glidė priėmė į svečius ir suteikė pirmąją skrebo pamoką ir pirmąsias priemones, Sniegelis dalinosi savo Bug'u, o Puškis - visu kitu :). Justė iki šiol išliko rūpestinga ir "patarėjiška"  mano aprūpintoja skrebo priemonėmis.

Skrebo dėka radau naujų bendraminčių ir draugų, o kuo toliau, tuo smagiau, nes jų ratas plečiasi ir auga ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Nors ir visiškai "žalia" skrebinime, nuo pat pradžių dalyvaudavau užsienio blogų konkursuose. Kaip smagu būdavo iš pradžių "atsitiktinai" ( random) laimėti. Tai suteikdavo papildomos motyvacijos toliau skrebinti. Dabar mano skrebukai karts nuo karto patraukia patyrusių skrebintojų akį ir "sąmoningai" yra išrenkami į top trejetuką, penketuką ar (rečiau) į pirmą vietą.

Jeigu šį įrašą skaito besidominčios  skrebinimu ir svarsto - pradėti ar ne - ar jau pradėjusios skrebinti, noriu jus paraginti - paskatinti ir toliau skrebinti, nes galbūt jūsų stilius ir "lygis" (atsiprašau už tiesmukiškumą) jums atrodo per menki, bet žinokit, kad tai yra unikalūs jūsų pačių darbai. Jeigu norėsit, tikrai pramoksit, išmoksit ir sukursit nuostabių prisiminimų sau ir aplinkiniams. :)

O koks gi blogo gimtadienis be dovanų?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Šia proga paruošiau jums dovaną - staigmeną, kurią laimėti gali bet kuri(s) iš jūsų.  Išduosiu tik tiek, kad dovana susidės iš (beveik) naujausių priemonių skrebo pasaulyje ir dėl kurių aš esu lengvai pamišusi. Saldainio dalybos vyks pasauliniu mąstu, 2012/10/12- 2012/11/12.  Dalyvauti verta ir būtina! 

Ką reikia padaryti, kad laimėti?
  1. Patalpinti nuotraukėlę apie dovaną savo blogo šoninėj panelėj su nuoroda į šį blogo įrašą.
  2. Tapti puslapio feisbuko gerbėju ir blogo "sekėju".
  3. Palikti komentarą po šiuo įrašu, kad viską atlikot :).
  4. Laukti išankstinės kalėdinės dovanos! 


Hi! 

It's been  a year since I started scrapbooking! It was full of many new friends, good emotions, discoveries,  lessons, small failures, challenges and winnings. Today, on this special occassion I' m giving away a candy - surprise, my special present for you, which will consist of  the most popular and recent scrap goods (the ones I'm kind of crazy about :).

It's open internationally and everyone can join it if:
  1. You become Scrapportfolio - Jurgita facebook page fan and a blog follower.
  2. Share the giveaway photo on your blog side with a link to this blog post.
  3. Leave a comment telling you've done all the things.
  4. Wait for a Christmas present :)

It will last until 2012/10/12- 2012/11/12. You are more than welcome! :)



2012-10-10

Guest designer for Paperdvizhniki

I've been invited by Paperdvizniki to be their guest designer, so I've prepared this LO about my family. It's called "Two little early birds", because my husband and baby are the first ones to wake up in the house.

Kadangi mano skrebukas laimėjo viename rusaičių bloge Paperdvizhniki, jos pakvietė mane kaip kviestinę dizainerę sukurti skrebuką pagal duotą spalvų paletę.


Skrebukas gavosi štai toks - apie mano du vyturiukus, bundančius anksti ryte ir žadinančius mane, kai dar taip norisi miego, nes naktim vis dar tenka keltis del mažylės... Viskas skrebinta baltam fone, nes vis dar man patinka, kaip jis padeda išryškinti ir nuotraukas, ir spalvas.






Malonu, kad užsukot! Gero skrebinimo! :)

2012-10-07

Dekoruotas vokas/ Decorated envelope


Sveiki,

Šią savaitę praktiškai neskrebinau. Na, prisipažinsiu, buvo vienas skrebukas, kurį dariau kaip "guest designer" vienam užsienio blogui, bet tai kažin ar skaitosi, nes rezultatą galėsiu parodyti tik kitą savaitę. 

Šiandien susigundžiau štai kuo:
The Play Date Cafe kviečia sudalyvauti konkurse pagal duotą trijų spalvų paletę: juoda, balta ir slyvos spalva. Šį kartą ne skrebukas, o dekoruotas vokas ir viduje esantys trys skirtukai knygoms - mini mini dovanėlė knygų mylėtojai. Man labai patinka šių spalvų derinys!

Hello,
The latest colour splash in The Play Date Cafe really  attracted my attention.I love the colours!  I've decorated an envelope, which also includes three bookmarks - a tiny present for a book lover.









2012-10-03

Darbeliai su skylamušiais/ Punches

Darbelį, kurį paruošiau Spalvų Namams įrodo, kad skrebinti ir dekoruoti galima ne tik nuotraukas :) Puiki dovana sau ir artimiesiems!


This is something I' ve prepared as DT for Spalvu Namai (Colour Home). A decoration for the teabags.

Dar keletas idėjų, kurios "liko už kadro" :)